Vad roligt att du vill följa med på resan mot EM 2020, vi hoppas att vårt nyhetsbrev ska ge dig intressant och relevant information fram till mästerskapet. Du kommer enkelt och lättillgängligt få ta del av biljettsläpp, bakom kulisserna-material, spelarintervjuer och bekanta dig med värdstäderna bland annat. 

Vi kommer skicka information till dig cirka en gång i månaden. Merparten av utskicken kommer göras till din e-post, men vissa utskick kan göras till din mobiltelefon. 
 
Vi använder oss av verktyget Mailchimp för att göra dessa utskick. Dina personuppgifter kommer därmed behandlas av Mailchimp, men vi kommer inte att lämna ut dina uppgifter till någon annan part och du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet eller ändra din information. Länkar till detta kommer att finnas i varje utskick som vi gör.  När EM 2020 är slut kommer vi att rensa bort din information.
 
   
Genom att registrera mig för nyhetsbrevet, samtycker jag till att EM 2020 AB behandlar personuppgifter om mig i enlighet med ovanstående. 
* visar obligatoriska fält
Email Marketing Powered by Mailchimp